Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kunnen de openingstijden van automaten die binnen bij niet-essentiële winkels staan afwijken.

Terug naar navigatie

Actueel


Beschikbaarheid geldmaten

De afgelopen maanden hebben we te maken met verschillende omstandigheden waardoor een geldmaat langer of vaker buiten gebruik staat dan we zouden willen. Een van die factoren is een grillig gebruik van contant geld, waardoor het lastig is de planning voor het vullen van opnameautomaten en het legen van stortautomaten daarop af te stemmen.

Ook hebben onze partners te maken met de impact van coronamaatregelen en helaas ook uitval door coronabesmettingen.

Hierdoor kan het helaas voorkomen dat een geldmaat langer of sneller buiten gebruik staat dan we zouden willen. Samen met onze partners doen wij er alles aan om al onze automaten zo snel mogelijk  beschikbaar te krijgen en te houden.

Feestdagen
Rond de feestdagen verwachten we, ondanks de coronalockdown, extra drukte. Wij zijn daar samen met onze waardetransporteur op voorbereid, om uitval op en rond de feestdagen zoveel mogelijk te voorkomen en waar nodig snel te verhelpen.

Legenda

Op deze pagina ziet u de actieve geldautomaten van Geldmaat en ABN AMRO. De automaten van ING en Rabobank zijn inmiddels overgenomen door Geldmaat. De automaten zijn herkenbaar aan hun kleur:

Geldmaat:  geel

ABN AMRO:  groen

ING:  Alle automaten van ING zijn overgenomen door Geldmaat.

Rabobank:  Alle automaten van Rabobank zijn overgenomen door Geldmaat.Zoekbalk: Via de zoekbalk kunt u op plaats of postcode de dichtstbijzijnde automaat van Geldmaat of ABN AMRO terugvinden. De automaten van ING en Rabobank zijn inmiddels overgenomen door Geldmaat.

Mijn locatie: De knop ‘Mijn locatie’ toont de geldautomaten in uw directe omgeving.

Filter: Hier selecteert u bij ‘Alle banken’ de gewenste bank of Geldmaat. Bij ‘Alle diensten’ de door u gewenste dienst van de geldautomaat.

Tevens kunt u aanvinken of u een automaat met spraakondersteuning zoekt, een automaat zoekt met assistentie bij de bediening of een automaat die 5 euro biljetten uitgeeft. Op geldmaat.nl kunt u meer informatie vinden over de verschillende geldautomaten.