Terug naar navigatie

Verstoring in de dienstverlening Limburg 
Vanwege de hoge waterstanden is er een verstoring in de dienstverlening doordat veel gebieden niet of beperkt bereikbaar waren, ook als die locaties zelf geen wateroverlast hadden. We proberen dit de komende dagen zoveel mogelijk in te halen. Het kan hierdoor langer duren voor alle geldautomaten weer normaal beschikbaar zijn.

Munten storten Goede Doelen
Op dit moment is het nog niet mogelijk bij de muntstortautomaten van Geldmaat te storten op het goede doel. Deze functioneliteit is in ontwikkeling en momenteel in de testfase. Tot die tijd kunt u terecht bij uw bank. Collectanten ontvangen van hun goede doel te zijner tijd informatie en uitleg over het storten van munten in een geldmaat.

Over de geldautomaten

Steeds meer geldmaten in Nederland
Het aantal geldautomaten van Geldmaat groeit nog iedere dag. Op deze pagina staan alle soorten automaten met hun adres. 

Legenda locatiewijzer
Op deze pagina ziet u de actieve geldautomaten van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank. De automaten zijn herkenbaar aan hun eigen kleur:
Geldmaat: geel
ABN AMRO: groen
ING: oranje
Rabobank: blauw

Zoekbalk: Via de zoekbalk kunt u op plaats of postcode de dichtstbijzijnde automaat van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank terugvinden.

Mijn locatie: De knop ‘Mijn locatie’ toont de geldautomaten in uw directe omgeving.

Filter: Hier selecteert u bij ‘Alle banken’ de gewenste bank of Geldmaat. Bij ‘Alle diensten’ de door u gewenste dienst van de geldautomaat.

Tevens kunt u aanvinken of u een automaat met spraakondersteuning zoekt, een automaat zoekt met assistentie bij de bediening of een automaat die 5 euro biljetten uitgeeft. Op geldmaat.nl kunt u meer informatie vinden over de verschillende geldautomaten.