Terug naar navigatie

Actueel


Beschikbaarheid geldmaten

De afgelopen weken hebben we te maken met een ongekende groei in de behoefte aan opnemen en storten van contant geld die we van tevoren niet konden voorzien. De gevolgen van corona in combinatie met  de vakantieperiode maken het helaas buitengewoon lastig om de capaciteitsplanning rondom het servicen van de automaten rond te krijgen.

Hierdoor kan het helaas voorkomen dat een geldmaat langer buiten gebruik staat dan we zouden willen. Samen met onze partners doen wij er alles aan om al onze geldautomaten weer beschikbaar te krijgen.

Legenda

25 september 2021: op dit moment is het vanwege een technische storing niet mogelijk voor klanten van ABN AMRO gebruik te maken van de QR-code.

Op deze pagina ziet u de actieve geldautomaten van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank. De automaten zijn herkenbaar aan hun eigen kleur:
Geldmaat:  geel
ABN AMRO:  groen
ING:  oranje
Rabobank:  blauw

Zoekbalk: Via de zoekbalk kunt u op plaats of postcode de dichtstbijzijnde automaat van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank terugvinden.

Mijn locatie: De knop ‘Mijn locatie’ toont de geldautomaten in uw directe omgeving.

Filter: Hier selecteert u bij ‘Alle banken’ de gewenste bank of Geldmaat. Bij ‘Alle diensten’ de door u gewenste dienst van de geldautomaat.

Tevens kunt u aanvinken of u een automaat met spraakondersteuning zoekt, een automaat zoekt met assistentie bij de bediening of een automaat die 5 euro biljetten uitgeeft. Op geldmaat.nl kunt u meer informatie vinden over de verschillende geldautomaten.